Instatní zelená káva
Popis
Zelená káva je přírodní antioxidant, podporuje spalování tuků, reguluje hladinu cukru v krvi, dodává energii. Má silné baktericidní a detoxikační vlastnosti, zkoumá se i vliv na snížení rizika onemocnění cukrovkou.
Zelená káva má silné baktericidní a detoxikační vlastnosti, zkoumá se i vliv na snížení rizika onemocnění cukrovkou, celulitidy, snížení rizika potlačuje riziko výskytu žlučových kamenů u mužů, dokonce může zmenšit celulitidu.
Hubnutí je způsobeno hlavně díky působení kyseliny chlorogenové (CGA). CGA kyselina chlorogenová je důležitou složkou při metabolismu rostlin a je to také velmi silný antioxidant.
Kořen i list čekanky podporují látkovou výměnu a funkci jater, působí příznivě na tvorbu a vyměšování žluči.
Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů i 40% - inulin je hydroskopický bílý prášek bez chuti a zápachu, špatně rozpustný ve studené vodě, ale dobře ve vodě teplé, který se používá jako výživa pro diabetiky, k získávání ovocného cukru a jako diagnostická pomůcka při měření činnosti ledvin), silici, cholin, třísloviny, manit, arginin, sliz, terpenové hořčiny a větší množství minerálních látek.
Hmotnost | 0.1 kg |